Ole Damgaard

Ole Damgaard kommer til at indgå i et ledelsesteam med efterskoleforstander, Frank Rasmussen, og forretningsudvikler, Peter Sebastian Pedersen. Ole er tidligere toptræner i håndbold, og han er bl.a. med tl at få bygget Center for Sundhed, Test og Læring og sætte gang i Outdoor AquaScape.

Vi er først lige begyndt at lave biografier på nogle af de væsentlige personligheder på Vejle Idrætshøjskole. Vi vil være rigtig taknemmelige for al den hjælp, vi kan få.

Forfatterprofil

Ole Damgaard

Ole Damgaard

Forstander på Vejle Idrætshøjskole fra 2010 og indtil nu.

Artikler om Ole Damgaard

Vejle Idrætshøjskoles Historie #Live
Foredrag i anledning af Vejle Idrætshøjskoles 75 års jubilæum og Elevforeningens elevmøde 2017. I Vejle Idrætshøjskoles Historie #Live var der besøg på scenen af en masse af de personligheder, der har været med til at skabe højskolen.

Skrevet af Ole Damgaard

Signe Troelsen er stille sovet ind
Ole Damgaard mindes Signe Troelsen.
Status på AquaScape
Forstander, Ole Damgaard, fortæller om arbejdet med at få realiseret AquaScape og derved renoveret vores gamle svømmebad fra 1957 - og gøre Vejle Idrætshøjskole til samlingspunkt for den aktive Nørreskov.
Årets gang 2018
Forstander, Ole Damgaard, kigger tilbage på året der gik i 2018 - og ser frem mod 2019.
Årets gang på Vejle Idrætshøjskole 2019
Højskolens forstander, Ole Damgaard, fortæller om årets gang i 2019 på Vejle Idrætshøjskole.
Årets gang på Vejle Idrætshøjskole 2020
Forstander, Ole Damgaard, beskriver årets gang på Vejle Idrætshøjskole - og hvordan det har været at lave højskole gennem Corona-pandemien.

Opdateret: