Så lykkedes det at komme i gang med at bygge svømmesøen. Det er helt fantastisk - og vi har i fonden valgt at bruge midlerne på at gøre svømmesø-projektet endnu bedre. Men vi arbejder ufortrødent videre for at være med til at sikre skolens fremtidige udvikling.

Efter en god slutspurt lykkedes det igen at finde mindst 100 bidragydere, der har haft lyst til at støtte op om fonden på Vejle Idrætshøjskole - og højskolens fortsatte udvikling. Vi kan ikke beskrive, hvor meget det betyder for os at føle den enorme støtte fra baglandet.

Støtte til afsættet fra vipperne

Vi har i alt ved redaktionens afslutning 121.818 kroner i fondens kasse. Som vi skrev i 2017 så gemte vi fondens indestående til at hjælpe med det længe ventede AquaScape-projekt - og vi har fundet et oplagt sted at springe på for at gøre en forskel.

De nuværende lyseblå vippebrædder til 1- og 3-meter-vipperne og mekanismen til at ændre hårdheden af vippen er fra etableringen af friluftsbadet i 1958. Fonden vil gerne være behjælpelig med, at også disse dele også bliver opdateret i den nye svømmesø.

En ny mekanisme og en ny stand koster 73.000 kroner stykket - og dem skal vi bruge to af. Vi håber at kunne renovere de nuværende vippebrædder for 15.000 kroner stykket. Det løber i alt op i 176.000 kroner.

Vi mangler altså 54.182 kroner, men forventer at have det manglende beløb, når enkeltbidrag og medlemsskaber for 2019 kommer ind på kontoen.

Få medlemsskab af fonden Giv bidrag til fonden

Få medlemsskab af fonden

Hvis du kender nogen, der kunne tænke sig de følgende fordele ved at være medlem af fonden, så gør meget gerne lidt reklame for os.

  • gratis adgang til foredrag (for alle der har givet mindst 200 kroner)
  • skattefradrag for dit bidrag
  • Vær en del af holdet på 100 som er nødvendige for fondens opretholdelse
  • Bliv inviteret til relevante arrangementer på skolen
  • Vær med til at udvikle skolen og skabe endnu flere stjernestunder

Det er muligt at læse mere om fonden på fond.vih.dk - hvor du også kan melde dig ind i fonden, eller stille spørgsmål til viceforstander, Lars Olesen, som varetager fonden i det daglige.

Fondens foreløbige bidrag

Årstal Projekt Beløb
2014 Discgolfbanen 14.545 kr
2015 Reserveret til AquaScape  
2016 Reserveret til AquaScape  
2017 Reserveret til AquaScape  
2018 Reserveret til AquaScape  
2019 Udbetales til AquaScape ?

Fonden støtter altså AquaScape projektet med de beløb, vi har samlet sammen pr. 1. marts 2019, som jo i hvert fald bliver 121.818 kroner, men forhåbentlig flere.

De kommende år

Som skrevet sidste år vil vi gerne knytte fondens medlemmer endnu tættere til skolen, og derfor er planen, at fondens medlemmer i slutningen af 2019 må være med til at bestemme, hvad midlerne skal bruges på. Skal de allokeres til store projekter, som vi har valgt at gøre i denne omgang, eller skal de bruges lidt mere drypvist til små forbedringer undervejs.

Få medlemsskab af fonden Giv bidrag til fonden